nieuws

Celebrate 2020 is afgelast!


Ons dagelijks leven is de afgelopen weken ingrijpend veranderd door het coronavirus. Voor iedereen voelt de situatie waarin we zijn terechtgekomen als onwerkelijk, ook voor ons als organisatie. Maar het is niet anders. Het is belangrijk dat wij ons allemaal aan de uitgevaardigde maatregelen houden en daarom is besloten om ons Celebrate festival 2020 af te lassen. Tegelijk geloven we dat Jezus onze Overwinnaar is en blijft! Hij kan ons juist nu ook kracht geven, waar we ook zijn.


Challenge

Crossover

Ben jij tussen de 12 en 18, durf je een outreach aan en heb je zin om je 4U!-vrienden te ontmoeten en nieuwe vriendschappen op te bouwen? Kom dan naar Crossover en schrijf geschiedenis!

Praiseavond met Kees Kraayenoord

Dinsdagavond verzorgt Mozaiek Worship met Kees Kraayenoord de praiseavond. Mozaiek Worship is ontstaan vanuit Mozaiek0318, een kerk in Veenendaal. Kees (voorganger van Mozaiek0318): “We geloven dat de lokale kerk de hoop van de wereld is. Onze passie is Zijn kerk te dienen met aanbidding, zang en muziek, maar ook met het

Genesis-fase

Tijdens de eerste dagen van Crossover bereiden we ons voor op de outreach met goede teachings door (inter-)nationale sprekers, lofprijzing, ontspanning en plezier.


Exodus-fase

In de Exodus-fase gaan we erop uit!
Jij kunt zelf bepalen in welk avontuur je je precies wilt storten met de verschillende outreach mogelijkheden!
Durf jij het aan?

Met:

internationale sprekers
lofprijzing
sport
creativiteit
artiesten
OUTREACH!

Band
Suit Up!

Deze nieuwe KCV-band is voortgekomen uit 4U! en hightime. Na het grote succes op Crossover vorig jaar staan ze dit jaar weer on stage!