Orna Grinman komt spreken

Wie is zij?

Jaren geleden tijdens een reis naar Zuid Afrika ontmoette Orna een familie uit Israël (liefhebbende niet-Joden), die haar vertelden dat Jezus van Nazareth – Yeshua – de Joodse Messias is, de geliefde van haar natie en niet de grootste vijand zoals ze was opgegroeid om te geloven.

Haar liefde…

Sindsdien heeft ze een andere liefde gevonden: haar geliefde natie in de relatie tot God niet te zien als een beroofde weduwe, maar als een mama met een groot hart en een geliefde bruid en te zien dat de niet-Joden hun krachtige positie innemen in dit buitengewone proces van herstel.
Orna is geboren en getogen in Israël. Haar vader was een overlevende van de Holocaust; haar moeder was de dochter van een van de wezen die de Kishinev pogrom van 1903 had overleefd. Het opgroeien met zulke wonden in de familiehistorie heeft haar passie veroorzaakt om te zien dat deze wonden volledig werden genezen.

In het dagelijks leven

Zij geeft leiding aan de “Ot OoMofet” (betekent: “een Teken en Voorbeeld”) bediening dat zich richt op het herstel van Israël van haar weduwschap. In haar seminars biedt zij gelovigen spirituele en emotionele gereedschappen die hun gebrokenheid kunnen helen. Orna reist veel en geeft wereldwijd les over dit onderwerp en vele andere onderwerpen.

Voor meer over haar bediening ga naar: ornagrinman.com