Marc Scheres

13 april 2019

Marc Scheres

Nieuw dit jaar zijn de XXL workshops! Ze beginnen tegelijk met de gewone workshops maar duren de hele middag en eindigen met een gezamenlijke maaltijd. Eigen bijdrage voor de maaltijd: € 7,50. Dit jaar zijn er twee bijzondere XXL workshops, ééntje alleen voor mannen en ééntje alleen voor vrouwen.

Maandag – MANNENworkshop XXL

Om 14u start de extra grote mannenworkshop onder leiding van KingsMen. Ontdek de (ware) man in jezelf!
Mis je waardevolle vriendschappen? Wil je je verantwoordelijkheid oppakken in je gezin, baan of geloofsgemeenschap/samenleving? Ontdek samen met andere mannen wat ‘man zijn’ voor jou betekent. Dat het leven begint zodra je uit je comfortzone stapt. Dat kwetsbaarheid de oorsprong is van liefde, verbondenheid, geluk en moed. Een zoektocht onder begeleiding van KingsMen met als afsluiting een stoere BBQ.

Woensdag – VROUWENworkshop XXL

Om 14u start de exstra grote vrouwenworkshop onder leiding van Mirjam Nikkels en Esther Elseman. Wees welkom dochters van de Koning!
Tijd voor ontmoeting, humor en diepgang. Aan de hand van vrouwen uit de Bijbel kijken we naar de kracht en kwetsbaarheid van ons vrouw zijn. We geven onze Hemelse Koning de ruimte om ons aan te raken en we laten ons die middag door Hem verrassen. Als koningsdochters sluiten we de middag af met een feestmaaltijd.