Lofprijsfeest dinsdagavond 19.30u

Lofprijzing is een van de belangrijkste gaven van de Heilige Geest aan de kerk van nu. Door de naam van Jezus te verhogen kan God krachtig werken. Niets blijft hetzelfde en alles is mogelijk: redding, bevrijding, genezing. De band “Paulina Zoetebier & Hope Alive” zal het lofprijsfeest op dinsdagavond leiden. Hier kan je met geest, ziel en lichaam, door te zingen, klappen, dansen en wat zo meer, uitdrukking geven aan je liefde en eer voor God.

Wie is paulina?

Geboren op 30 november 1969 als jongste in een gezin van 5 kinderen waar volop ruimte was voor zang en muziek werden de eerste beginselen gelegd van de liefde voor muziek. ‘Uiteindelijk heb ik mogen ontdekken dat muziek een geweldig cadeau is van de Meesterontwerper zelf…Vader God!’ Al jong begon ze met liedjes schrijven over de natuur en liedjes over God en wat haar bezig hield. Inmiddels zijn de teksten wat ‘steviger’ geworden en heeft ze op verschillende plaatsen mensen ervan mogen laten meegenieten. Te denken valt aan jeugdbijeenkomsten, vrouwenochtenden,kerkdiensten, doopdiensten,trouwdiensten, praiseavonden, multiculturele jongerenkampen. Naast de verschillende optredens is Paulina ook al meer dan 10 jaar actief als aanbiddingsleidster. ‘Het is heerlijk om mensen d.m.v.
muziek mee te nemen in Gods nabijheid, de beste plek om te zijn. En deze plek wens ik een ieder toe…Daar ben je veilig, vind je troost, ontvang je kracht, liefde en vreugde en vind je wie je werkelijk bent… Zijn geliefde kind…’