nieuws

Celebrate 2020 is afgelast!


Ons dagelijks leven is de afgelopen weken ingrijpend veranderd door het coronavirus. Voor iedereen voelt de situatie waarin we zijn terechtgekomen als onwerkelijk, ook voor ons als organisatie. Maar het is niet anders. Het is belangrijk dat wij ons allemaal aan de uitgevaardigde maatregelen houden en daarom is besloten om ons Celebrate festival 2020 af te lassen. Tegelijk geloven we dat Jezus onze Overwinnaar is en blijft! Hij kan ons juist nu ook kracht geven, waar we ook zijn.


Celebrate is...

Celebrate is...

je laten inspireren.

 
Op Celebrate zijn diverse podia waar artiesten, sprekers en bands je op allerlei manieren uitdagen in je geloof. Er worden twee paralelle tracks aangeboden. Door wie laat jij je inspireren?

Celebrate is...

op vakantie
met God.

 
Celebrate is een plek waar je God op een nieuwe wijze leert kennen, waar je uitgedaagd wordt zijn Geest en charisma’s meer toe te laten in je leven.
Maar Celebrate is ook ontspannen, vakantie vieren, zwemmen, wandelen, fietsen...

Celebrate is...

samenkomen en ontmoeten.

 
Tussen programma-onderdelen door is volop tijd en gelegenheid om elkaar te ontmoeten: een kopje koffie, een gezamenlijke maaltijd, een goed gesprek, samen zwemmen of elkaar ontmoeten in het Café

Celebrate is...

voor jong en oud.

 
Groot en klein, iedereen is welkom. Je kunt je inschrijven als kind, tiener, jongere of volwassene. Voor elke groep is er een programma. Hoe 'ver' je bent in je geloof maakt niks uit, je bent welkom!

Koningsdag 2020

Nieuw deze 16e editie van Celebrate: KONINGSSPELEN!

Thema

Your kingdom come

Op Celebrate zullen sprekers ons inspireren om de weg naar Gods koninkrijk te vinden.

Ontmoeten

De Huiskamer

De Huiskamer is de plek om samen een kop koffie te drinken, een spelletje te spelen of de avondmaaltijd te nuttigen.

Tieners

Crossover

Voor alle middelbare scholieren wordt het Crossover tienerfestival georganiseerd. Een sprakelend tienerkamp dat in het teken staat van een Outreach!

Locatie

Het Beloofde Land

We ontmoeten we elkaar op de christelijke camping 'Het Beloofde Land'.

Bosweg 17
3781 NG Voorthuizen

Celebrate is

Celebrate is
op verschillende locaties.

 

Het Beloofde
Land

 
Op christelijke camping Het Beloofde Land' vindt een aantal festival activiteiten plaats zoals workshops, het Crossover tienerfestival en alle kinderprogrammas. Ook bevind zich hier De Huiskamer en het Café

Sporthal
en Odulfkerk

 
Op loopafstand van Het Beloofde Land is het hoofdpodium in sporthal De Voorde. In de middag maken we ook gebruik van de Odulfkerk

Verschillende vakantieparken

 
Je kunt overnachten op 'Het Beloofde Land' in chalets, op de camping, in tipi's en safaritenten. Er zijn ook vakantiebungalows en appartementen op vakantiepark 'Ackersate'.

Gratis voor ALLE festivalgangers

Subtropisch zwemparadijs op vakantiepark
Ackersate!

Ontspanning

Dinsdag
Oasedag

 
Halverwege, op dinsdag is er een Oasedag; een dag zonder programma om op adem te komen en te genieten van de vakantie. Trek erop uit in de omgeving of geniet van een lekker dagje op het park.

Kapeltent

Vieren en
bidden

 
De kapeltent is dag en nacht open voor gebed voor Celebrate Festival en intenties van festivalgangers. Voor bezinning en rust in de aanwezigheid van onze Heer. In Sporthal De Voorde wordt dagelijks de eucharistie gevierd.

Pastoraat

Priesters en pastorale teams

 
Op diverse momenten in de week is er ruimte voor pastoraal gesprek of het sacrament van boete en verzoening te ontvangen. Priesters en pastoratle teams zijn beschikbaar voor begeleiding en een persoonlijk gesprek.

Georganiseerd
door de KCV.

 

Kijk voor meer info op