Hoofdprogramma

Nieuw zijn de tracks. Keuze uit parallele programma's


Amazing new: Keuze uit parallel programma's over de ‘basis van het geloof’ maar ook verdiepende inleidingen over de gaven van de Heilige Geest, gebed of oecumene. Er worden meerdere thema’s aangereikt.
Ochtend: tracks!
Jongeren (18+) en Volwassenen (25+) volgen het hoofdprogramma waarbij ‘s ochtends voor het eerst diverse parallelprogramma’s zijn; zogenaamde tracks. Welke track je wilt volgen kan je aangeven aan het begin van de week.
Grow in Faith - track
Verdiep je persoonlijke
relatie met God


A Fresh Anointing - track
Laat je dieper raken
door de Heilige Geest
Middag: workshops
Iedere middag is er keus uit een serie verdiepende, creatieve en ontspannende workshops voor jong en oud. Maak in de workshops kennis met een grote verscheidenheid aan initiatieven, stichtingen en organisaties die je blijvend kunnen inspireren.
Avond: plenair
’s Avonds is het programma veelal plenair en komen de tracks elkaar tegen. In de avond is er veel tijd voor lofprijzing, aanbidding en gebedstijd. Na het programma is er tijd voor ontmoeting het het "cafe" in de Huiskamer

Download hier het programmaboek!


Band
Jacobs Ladder

De roeping van Jacobs Ladder is om mensen op weg te helpen in hun relatie met God. Ze zijn specifiek geroepen om dit te doen door middel van muziek binnen de liturgie, het begeleiden van aanbiddingsmomenten en het optreden op christelijke evenementen zoals tijdens de wereldjongerendagen in Krakau.

Band
Worshipteam Den Bosch

Maandelijks houden ze worshipnights in Den Bosch, waar ze het liefst covers van Bethel Church uit California spelen. Ze ervaren de Heilige Geest als leidsman. Worshipteam Den Bosch is al jaren een vast gezicht op Celebrate.

Spreker
Charles Whitehead

Charles Whitehead is een inspirerende spreker met veel humor. Charles is al heel lang betrokken bij de Katholieke Charismatisch Vernieuwing en was in de jaren negentig internationaal voorzitter. Samen met zijn vrouw Sue kreeg hij in Engeland het idee voor de combinatie van vakantie vieren en inspiratie opdoen: De eerste Celebrate conferentie in Engeland was geboren.
Charles praat over hoe de Heilige Geest bij ons aandringt om ons leven en de hele kerk te vernieuwen. Het is immers de Heilige Geest die het aanschijn van de aarde vernieuwt!
Spreker
Carlos Payan

Carlos Payan uit Frankrijk was een militant Communist, tot hij op een markt een christen ontmoette die hem het Nieuwe Testament uitlegde en voor hem bad. Later zei hij ja tegen Jezus.
 
Carlos spreekt over de genezing die een persoonlijke relatie met God brengt in je leven. Hij moedigt ons aan te bidden voor de zieken en de mensen in het algemeen. Zo kunnen we op een nieuwe manier wat betekenen voor anderen.
Carlos ervaart een roeping om de katholieke ker te dienen.

Spreker
David Payne

David Payne is directeur van CaFE (CatholicFaith Exploration zie www.faithcafe.org) een organisatie die evangelisatie DVD’s produceert en verspreid. David is een ex-verslaafde die 25 jaar geleden tot geloof is gekomen. Sindsdien helpt hij katholieken om mee uit hun geloof te halen. Hij is een inspirerende en enthousiaste spreker en auteur van diverse boeken.