Celebrate is...

Celebrate is...

je laten inspireren.

Op Celebrate zijn diverse podia waar artiesten, sprekers en bands je op allerlei manieren uitdagen in je geloof. Er worden twee paralelle tracks aangeboden. Door wie laat jij je inspireren?

Celebrate is...

op vakantie
met God.

Celebrate is een plek waar je God op een nieuwe wijze leert kennen, waar je uitgedaagd wordt zijn Geest en charisma’s meer toe te laten in je leven.

Maar Celebrate is ook ontspannen, vakantie vieren, zwemmen, wandelen, fietsen...

Celebrate is...

samenkomen en ontmoeten.

Tussen programma-onderdelen door is volop tijd en gelegenheid om elkaar te ontmoeten: een kopje koffie, een gezamenlijke maaltijd, een goed gesprek, samen zwemmen of elkaar ontmoeten in het Café

Celebrate is...

voor jong en oud.

Groot en klein, iedereen is welkom. Je kunt je inschrijven als kind, tiener, jongere of volwassene. Voor elke groep is er een programma. Hoe 'ver' je bent in je geloof maakt niks uit, je bent welkom!

Amazing Newness

Nieuw: in deze 14e editie van Celebrate ontmoeten wij elkaar in de meivakantie.

Nieuw

Tracks!

Dit jaar zijn er in het hoofdprogramma voor het eerst 2 tracks: parallel programma’s elk met een eigen vorm van verdieping.

Nieuw

De Huiskamer

Nieuw is De Huiskamer, waar we op verschillende momenten ontspannen samen kunnen zijn en een kop koffie kunnen drinken of een spelletje kunnen spelen.

Nieuw

Crossover

Nieuw dit jaar is het Crossover tienerfestival, een nieuw sprakelend tienerkamp in het teken staat van een Outreach!

Nieuw

Het Beloofde Land

Voor het eerst ontmoeten we elkaar op de christelijke camping 'Het Beloofde Land'.

Bosweg 17

3781 NG Voorthuizen

Celebrate is

 

Celebrate is
op verschillende locaties.

Het Beloofde
Land

Op christelijke camping Het Beloofde Land' vindt een aantal festival activiteiten plaats zoals workshops, het Crossover tienerfestival en alle kinderprogrammas. Ook bevind zich hier De Huiskamer en het Café

Sporthal
en Odulfkerk

Op loopafstand van Het Beloofde Land zijn er de twee podia van het hoofdprogramma, één in sporthal De Voorde en één in de Odulfkerk

Verschillende vakantieparken

Je kunt overnachten op 'Het Beloofde Land' in chalets, op de camping, in tipi's en safaritenten. Er zijn ook vakantiebungalows en appartementen op vakantieparken 'Ackersate' en 'De Boshoek'.

Gratis voor ALLE festivalgangers

Subtropisch zwemparadijs op vakantiepark
Ackersate!

Ontspanning

Oasedag

Halverwege, op dinsdag is er een Oasedag; een dag zonder programma om op adem te komen en te genieten van de vakantie. Trek erop uit in de omgeving of geniet van een lekker dagje op het park.

Kapeltent

Vieren en bidden

De kapeltent is dag en nacht open voor gebed voor Celebrate Festival en intenties van festivalgangers. Voor bezinning en rust in de aanwezigheid van onze Heer. In Sporthal De Voorde wordt dagelijks de eucharistie gevierd.

Pastoraat

Priesters en pastorale teams

Op diverse momenten in de week is er ruimte voor pastoraal gesprek of het sacrament van boete en verzoening te ontvangen. Priesters en pastoratle teams zijn beschikbaar voor begeleiding en een persoonlijk gesprek.

Georganiseerd
door de KCV.

Kijk voor meer info op